Kerkrade Open 2019

Kijk hier voor de uitslagen, standen en indeling van de volgende ronde

Dit jaar zijn er 11 deelnemers waarvan 2 schakers van buitenaf (dit lijkt wel een traditie de afgelopen jaren). Het is een klein edoch leuk deelnemersveld met spelers die redelijk aan elkaar gewaagd zijn. Op deze pagina zijn wekelijks de uitslagen en standen te vinden én de paringen van de volgende ronde.

AFMELDEN
Het is mogelijk tijdens de eerste 3 ronden eenmalig gebruik te maken van één bye. Hiervoor krijg je een vergoeding van een half punt. Geef dit wel een week van te voren aan bij de wedstrijdleider Arno Ypelaar (tel . 0617566140 / of via mail: okk@svkerkrade.nl ). Dit geldt ook voor afmeldingen vanaf de 4e ronde. Men wordt dan niet ingedeeld en ontvangt geen vergoeding.
Is de paring geschiedt dan wordt de partij bij niet aanwezig verloren verklaard. Partijen kunnen niet na de vastgestelde data worden gespeeld. In overleg met de wedstrijdleider mogen partijen wel vooruit gespeeld worden.

De paring voor elke volgende ronde wordt s'woensdags op deze pagina online gezet.
Eindranglijst op score, Bucholz (wp) en Sonneborn Berger (in deze volgorde).

KAMPIOENSCHAP TELT MEE VOOR DE KNSB-RATING

zie het archief voor de Open Kerkraadse Kampioenschappen